Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:14
20/4/2015

Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Κάτια Ζυγούλη σε πρόσφατη συνέντευξη της. Το μοντέλο μίλησε για τα παιδιά της και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Επειδή το πρώτο μας παιδί ήταν δώρο έκπληξη, θεώρησα μέσα στο μυαλό μου πως θα είμαι πολύ ευτυχής αν θα είναι κορίτσι, ένιωθα πως ήταν πιο κοντά μου και θα ξέρω τι γίνεται. Βέβαια, τελικά τα κορίτσια είναι πολύ περίπλοκα. Μεγάλο μάθημα. Θυμάμαι πως με το που γέννησα την Αναστασία, με το που βγήκα από την αίθουσα τοκετού, ρώτησα το γιατρό μου πότε μπορώ να κάνω δεύτερο. Πετούσα στα ουράνια με όλο αυτό που έγινε, έλεγα «τι είναι αυτό το πλάσμα;». Ήθελα πάρα πολύ το δεύτερο. Τελικά πιο απρόσμενα ήρθε το τρίτο, αλλά φέρνοντάς μας την ίδια ευτυχία. Μεγάλος μύθος πως σε προστατεύει ο θηλασμός από εγκυμοσύνες! Πάντως είμαι πανευτυχής που είναι τρία. Έχουν υπέροχη δυναμική, το δέσιμο μεταξύ τους αλλάζει, αλλάζουν διαρκώς συσχετισμούς, είναι μια ροή ενέργειας μοναδική» αποκάλυψε στο περιοδικό People.

 

Η Κάτια αναφέρθηκε και στη μικρότερή κόρη της, Αριάδνη η οποία σήμερα είναι 2 ετών. «Η Αριάδνη είναι πλέον 2 ετών και είναι σαν να τρέχει να προλάβει την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Περπάτησε πριν γίνει 11 μηνών, μίλησε πολύ γρήγορα. Τώρα όχι απλά συντάσσει προτάσεις, αλλά μου κάνει παζάρια, με παίζει στα δάχτυλα!», είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ