Ζώζα Μεταξά: «Δε μιλάω με τον Λευτέρη Πανταζή. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:36
10/3/2017

Ζώζα Μεταξά: «Δε μιλάω με τον Λευτέρη Πανταζή. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και διατηρούσαν καλές σχέσεις πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, τώρα πια Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά δε μιλιούνται πλέον και την αποκάλυψη έκανε η δεύτερη χθες Πέμπτη 9 Μαρτίου στο The 2Night Show όπου έκανε εμφάνιση- έκπληξη στο πλατό στο πλευρό της κόρης τους, Κόνι.

Ο λόγος που δε μιλιούνται; Επειδή ήταν αντίθετη στο να βγει η Κόνι και να τραγουδήσει σε νυχτερινό μαγαζί: 

«Ήμουν αντίθετη στο γεγονός να βγει να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όχι για τη φωνή της, γι άλλους λόγους. Ήξερα πώς θα την αντιμετωπίσουν και τι θα συμβεί. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Εκεί δεν μιλούσαμε, ήταν η πρώτη φορά, εκτός από την εφηβεία που είχε έναν δεσμό και την ανέβαζε στη μηχανή και είχαμε τσακωθεί, πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσαμε. Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν ήταν κάτι που της πρόσφερε κάτι, απλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη.»

Και εξήγησε η Ζώζα Μεταξά:

«Δε μιλάω εγώ με τον Λευτέρη από τότε. Ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι. Τελείωσε για μένα μετά από αυτό! Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί! Εσύ, Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, “μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις”;»

Όσο για την οικονομική της κατάσταση, ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή που μπορεί να νομίζει κάποιος τρίτος, αλλά πρέπει να δουλεύει για να έχει να ζήσει:

«Δεν έχω πάρει τίποτα από τον Λευτέρη, μόνο κάτι σακούλες με τα ρούχα μου, όταν έφυγα από τον Λευτέρη τίποτα άλλο. Βγήκε αυτό επειδή άφηνα τον Λευτέρη να λέει ό,τι θέλει. Παρ’ όλα αυτά τον αγαπάμε, είναι καλό παιδί, είναι ο μπαμπάς της Κωνσταντίνας, έχει τα υπέρ και τα κατά, όπως όλοι μας».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ