Ζήνα: Απαντά για τη χλιδή & τα χώνει στους πανελίστες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:27
19/10/2012

Ζήνα: Απαντά για τη χλιδή & τα "χώνει" στους πανελίστες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορες κριτικές και σχόλια που αφορούν τον τρόπο ζωής της Πέγκυς Ζήνα, όπου την κατηγορούν ότι διάγει χλιδάτη ζωή. 

Σε αυτά τα σχόλια, λοιπόν, έρχεται και απαντά η αοιδός η οποία μεταξύ άλλων τονίζει πως ό,τι έχει κάνει στη ζωή της είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της. Η Πέγκυ ξεσπά στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” και δηλώνει: “Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του jean”.

 
 “Μόλις πήγαινα λίγο να στεναχωρηθώ έπαιρνα τόση αγάπη από τον κόσμο, και αυτό είναι το βασικό. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές. Γιατί οι δημοσιογράφοι, δεν λένε συνήθως τέτοια πράγματα. Αυτού του είδους τα σχόλια από έναν πανελίστα, που ας πούμε είναι 50 ετών και αυτό που έχει πετύχει στη ζωή του είναι να είναι στο πάνελ μιας παρουσιάστριας καινούργιας, και να κουτσομπολεύει… αυτού του είδους τα σχόλια δεν με πειράζουν!” ΄δηλωσε χαρακτηριστικά.
 
Όσο για τα σχόλια περί χλιδής, παρά την κρίση, απάντησε: “Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια. Με τη δουλειά μου, μπόρεσα κι έφτιαξα τη ζωή μου γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Είχα και την τύχη να μου κάνουν πολύ καλά δώρα! Μ΄αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα. Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά. Πέρα απ΄αυτό, δεν μου αρέσουν άλλες πολυτέλειες. Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του jean. Γι΄αυτό και δεν θεωρούμαι από τις fashion icon τραγουδίστριες. Θεωρώ υπερβολή να πάω να πάρω επώνυμα ρούχα του παιδιού, που μεγαλώνει και κάθε 3 μήνες αλλάζει νούμερο!”
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ