Ζέτα Μακρυπούλια: «Το μόνο που δεν ζητάνε στα συμβόλαια είναι δωρεά οργάνων» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:16
13/4/2017

Ζέτα Μακρυπούλια: «Το μόνο που δεν ζητάνε στα συμβόλαια είναι δωρεά οργάνων»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τις συνθήκες που επικρατούν στην τηλεόραση και στον κλάδο των ηθοποιών μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξη που έδωσε στη RealLife.   

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως είπε η σημερινή τηλεόραση δεν την αγγίζει και πλέον η δουλειά αυτή έχει καταντήσει δουλεία. 

 «Η σημερινή τηλεόραση δεν με αγγίζει. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν δραματικά προς το χειρότερο. Οι εργοδότες νομίζουν ότι είμαστε σκλάβοι. Ότι φοράμε αλυσίδες. Δεν έχεις δικαιώματα… έχεις υποχρεώσεις. Το μόνο που δεν σου ζητάνε πλέον στα συμβόλαια είναι δωρεά οργάνων! Σου απαγορεύουν να εμφανιστείς σε άλλο κανάλι. Το πού και το πότε θα μιλήσεις το καθορίζουν αυτοί. Με δύο λόγια είσαι ένα αντικείμενο. Γίνεσαι ένα πράγμα. Με θύμωσαν πολύ αυτά. Και με θυμώνουν ακόμα. Προτιμώ να απέχω. Όσα συμβαίνουν είναι φριχτά. Τελευταία μόδα, απ΄ό,τι έμαθα είναι να φέρνεις και δικά σου ρούχα από το σπίτι! Τα “θέλω”, τα “δικαιούμαι”καταργήθηκαν. Δεν είναι δουλειά πλέον αυτή, είναι δουλεία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ