Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό της επίσημα ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού - Η κοινή ανακοίνωσή τους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:40
27/1/2021

Ζέτα Δούκα: Στο πλευρό της επίσημα ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού - Η κοινή ανακοίνωσή τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι δυο ηθοποιοί δηλώνουν μάρτυρες σε πολλά από τα περιστατικά που περιέγραψε η συνάδελφός τους.

Ο σάλος που προκλήθηκε από τη στιγμή που η Ζέτα Δούκα κατήγγειλλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική κακοποίηση δεν λέει να κοπάσει. Αντίθετα μάλιστα. Οι εξελίξεις προχωρούν με ρυθμούς ντόμινο προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Ή μήπως όχι; Γιατί φαίνεται ότι η αλήθεια ήταν, στην πραγματικότητα, ένα κοινό μυστικό με τη λέξη μυστικό, υπερβολικά τονισμένη!

Μετά τη θαρραλέα, δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, δεν ήταν λίγα τα στόματα που άνοιξαν, δίνοντας, στην ουσία δίκιο, σε εκείνη που έκανε την αρχή -τουλάχιστον ως προς τον χώρο του θεάματος.

Τεράστιο το κύμμα συμπαράστασης συναδέλφων ηθοποιών μετά την καταγγελία για τα όσα πέρασε από τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα, η στάση, δύο συγκεκριμένων ηθοποιών, όμως, προφανώς ζυγίζει λίγο περισσότερο.

Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι μαζί με τους δύο προαναφερθέντες ηθοποιούς συμπλήρωναν την τετράδα του θιάσου στην παράσταση "Πιο Κοντά", τότε που η Ζέτα Δούκα υπέστη ό,τι υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο ηθοποιοί στάθηκαν στον πλευρό της συναδέλφου τους και σήμερα, με κοινή τους ανακοίνωση δηλώνουν ότι εφόσον κληθούν, θα μιλήσουν για όλα όσα γνωρίζουν. Και, όπως φαίνεται, γνωρίζουν πολλά.

 

Ιδού η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού σήμερα.

Η κοινή ανακοινωση που κάναμε με τον συνάδελφο Nikos Psarras A για τις καταγγελίες της συναδέλφου μας Ζετας Δούκα . Στηρίζουμε χωρίς αστερίσκους τη Ζέτα προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα την πούμε σε οποιον και όποτε μας ζητηθεί.
"Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Closer" στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε",
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ