Ζαμπούνης: Μάθε για τη διαθήκη που έκανε! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:37
17/12/2014

Ζαμπούνης: Μάθε για τη διαθήκη που έκανε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το όνομα του Χρήστου Ζαμπούνη είναι συνώνυμο με το savoir vivre. Ένας άνδρας – ιππότης, με ευγενικούς τρόπους, ο τζέντλεμαν της showbiz, ο άνθρωπος που κάθε γυναίκα θα τον ήθελε για σύντροφό της.

Εξάλλου, ο Ζαμπούνης δηλώνει ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν θα απατούσε τον άνθρωπό του, αφού δεν του το επιτρέπουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς! Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και από τις λίγες φορές, μίλησε για την προσωπική του ζωή.

 

Αποκαλύπτει ότι επίσημα έχει κάνει έναν γάμο, ενώ ως τζέντλεμαν θα ήθελε να παντρευτεί και τη γυναίκα με την οποία είναι μαζί. «Βέβαια, ποτέ ένας κύριος δεν ασπάζεται μια κυρία εάν δεν την νυμφευθεί, πάνω απ όλα είμαι τζέντλεμαν. Η μέλλουσα γυναίκα μου, η Βικεντία, είναι γιατρός-χειρουργός και μου ξανάδωσε τη γεύση της ζωής… Εκείνη είναι κατά του γάμου γι αυτό και δεν έχουμε ακόμα παντρευτεί. Εγώ, αν ήταν στο χέρι μου, θα την παντρευόμουν από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα. Κοίτα ήμουν κι εγώ κατά του γάμου, το παιδί μου είναι εκτός γάμου, αλλά μετά άρχισε να μου αρέσει ο θεσμός» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

 

Όσο για το αν έχει έρθει στο αμήν με γυναίκα, ξεστομίζοντας έστω μια βρισιά, απαντά:  «Δεν θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για τους καλούς τρόπους εάν δεν το υποστήριζα ο ίδιος. Είναι μέρος της ζωής μου οι καλοί τρόποι, δεν είναι ρόλος, δεν είναι κάτι που έχουμε να λέμε… Σέβομαι τον άλλον όπως σέβομαι τον εαυτό μου. Να σου πω, μάλιστα, ότι ετοιμάζω να εκδώσω ένα βιβλίο που θα λέγεται “Το σαβουάρ βιβρ του καπνιστή”. Ο επόμενος πόλεμος θα είναι μεταξύ καπνιστών και αντικαπνιστών και γι αυτό οι κανόνες του καθενός πρέπει να τηρηθούν».

 

 

Ωστόσο, ξαφνιάζει με την αποκάλυψη του λόγου που έκανε τη διαθήκη του! «Έκανα διαθήκη, για να μη μπερδευτούν οι σύζυγοι, για να μην βρίσκονται πάνω στον τάφο και τσακώνονται, για να διευκολύνω τους δικούς μου που θα μείνουν πίσω» αποκάλυψε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ