Ζαλμάς: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες ότι έπασχε από AIDS | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:20
21/9/2012

Ζαλμάς: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες ότι έπασχε από AIDS

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις έδωσε ο Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν αρκετά χρόνια

και υποστήριζαν ότι έπασχε από AIDS. Η ιστορία αυτή είχε καταντήσει τότε κάτι σαν... αστικός μύθος και τώρα ο πετυχημένος ηθοποιός, αποκαλύπτει πόσο τού κόστισε σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο!

 « Όταν γυρίζαμε το Χάραμα, ο Αλέξης (Μπίστικας) δεν είχε πια καθόλου δυνάμεις και μετά βίας ερχόταν στα γυρίσματα. Σε κάποια μου συνέντευξη ανέφερα το γεγονός ότι ήμασταν συγκάτοικοι και μου είπε: «Δεν έπρεπε να το πεις. Θα δεις ότι θα το πληρώσεις πολύ ακριβά» Ήταν την εποχή που μπαινόβγαινε στον Ευαγγελισμό και όλοι ήξεραν από τι έπασχε» αποκαλύπτει στην Lifo.

“Λίγο καιρό μετά, τα έντυπα που διαμόρφωναν τη νέα γενιά τότε, έγραψαν ότι είχα κι εγώ AIDS. Προκειμένου να πουλήσουν, διέπραξαν εις βάρος μου κανιβαλιστική κτηνωδία. Σε μια εποχή που ακόμα το AIDS δεν αντιμετωπιζόταν και ήταν σαν κοινωνική πανούκλα έγραφαν ψευδώς για έναν άνθρωπο επώνυμα ότι έπασχε από αυτό” συνεχίζει παρακάτω, ενώ παραδέχεται πόσο μεγάλο κακό του έκαναν τα δημοσιεύματα εκείνα. «Ζημιώθηκα επαγγελματικά, κοινωνικά κι ερωτικά. Έχασα δουλειές, βρέθηκα στην απομόνωση, βίωσα μεγάλη μοναξιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ