Υπόθεση Παντελίδη: Μεγάλη αποζημίωση στο Ρέμο για το μοιραίο τζιπ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:12
31/3/2016

Υπόθεση Παντελίδη: Μεγάλη αποζημίωση στο Ρέμο για το μοιραίο τζιπ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από την πρώτη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, έγινε γνωστό ότι το θηριώδες τζιπ – που αποδείχθηκε ότι ο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης - άνηκε στον Αντώνη Ρέμο.

 Μάλιστα, πρόσφατα έγινε επίσης γνωστό ότι ο τραγουδιστής – το μοιραίο τζιπ ανήκει στην εταιρεία του που φέρει την επωνυμία Αντώνης Πασχαλίδης – ζήτησε και μεταφέρθηκε το όχημα στο γκαράζ της ασφαλιστικής εταιρείας.

 

Βέβαια, κάθε λίγο και λιγάκι “σκάει” και από ένα νέο σενάριο γα το κατά πόσο εμπλέκεται ο τραγουδιστής στην υπόθεση και δη στο θέμα των αποζημιώσεων, αφού η ασφάλειά και η κατοχή είναι στο όνομα του.

 

Το πρωί της Πέμπτης (31/3) στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, “Με το Καλημέρα” αποκάλυψαν ότι ο Ρέμος πρόκειται να λάβει μία ιδιαίτερα μεγάλη αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία!

 

Όπως, χαρακτηριστικά ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το ποσό αυτό αγγίζει τα 50.000 ευρώ!

Το τζιπ είχε μεικτή ασφάλεια και ανεξάρτητα από το τι συνέβη, ο κάτοχος του οχήματος -δηλαδή ο Ρέμος- θα αποζημιωθεί για το ποσό που το έχει ασφαλίσει. Μάλιστα, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, έχει υπογραφεί το χαρτί για να πάρει τα χρήματα ο δημοφιλής τραγουδιστής.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ