Υπέρ του Λάτσιου το δικαστήριο με την Μενεγάκη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:15
7/8/2014

Υπέρ του Λάτσιου το δικαστήριο με την Μενεγάκη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Tο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο είναι γεγονός όπως επίσης και η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Τα λεφτά είναι πολλά και οι αγωγές είναι πολλές αλλά και τα λόγια που έχουν ανταλλάξει κατά καιρούς οι δυο τους.

 

«Ελένη, θέλω 1.600.000» - «Δεν θα πάρεις ούτε ένα ευρώ», είναι μια χαρακτηριστική κουβέντα και για την ιστορία να πούμε πως το θέμα ξεκίνησε πριν δύο χρόνια μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, όπου ο Λάτσιος κατέθεσε αγωγή 48 σελίδων, ζητώντας από την παρουσιάστρια το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ και αυτό γιατί  σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για το χρονικό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι εκείνος τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ.  

Η αγωγή συζητήθηκε στα δικαστήρια στις 18 Δεκεμβρίου 2013, και τώρα η απόφαση δικαιώνει τον Γιάννη Λάτσιο, σύμφωνα με το Ciao. 

Πέρα από τα μετρητά, και η ακίνητη περιουσία όπου απέκτησε η Μενεγάκη όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι αλλά και το  σπίτι στα Μελίσσια αναφέρονται στην αγωγή του Λάτσιου.  

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έκανε τις διακοπές της στην Άνδρο με τον σύντροφο της Μάκη Παντζόπουλο, αλλά η κόντρα συνεχίζεται με τον Γιάννη Λάτσιο και έτσι Ελένη και Ματέο ήρθαν στην Αθήνα για να βρεθούν με τους δικηγόρους. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα θα συνεχιστεί στα δικαστήρια και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι έγινε όντως. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ