Υβόννη - μάνα Ρέμου: Αγκαλιασμένες στην πρεμιέρα του! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:11
22/8/2011

Υβόννη - μάνα Ρέμου: Αγκαλιασμένες στην πρεμιέρα του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρεμιέρα σε κέντρο της  Θεσσαλονίκης έκανε την περασμένη Πέμπτη ο Αντώνης Ρέμος και στο μαγαζί έγινε κανονική παρέλαση από τον κόσμο. Σωστός χαμός λέμε. Εννοείται, όμως

 

Πρεμιέρα σε κέντρο της  Θεσσαλονίκης έκανε την περασμένη Πέμπτη ο Αντώνης Ρέμος και στο μαγαζί έγινε κανονική παρέλαση από τον κόσμο. Σωστός χαμός λέμε.

 

Εννοείται, όμως, ότι από την πρεμιέρα του αοιδού δεν θα μπορούσε να λείπει η εδώ κι ένα χρόνο αγαπημένη του, Υβόννη Μπόζνιακ. Πρώτη μούρη πίστα ήτο το εκρηκτικό μοντέλο προκειμένου να καμαρώνει από απόσταση αναπνοής τον καλό της. Και όχι δεν ήτο μόνη της εκείνη τη βραδιά.

 

Εκεί ήταν και ο κολλητός/κουμπάρος του Ρέμου, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος αγώνα της Λάρισας (είναι πρόεδρος της) μπορεί και να χάσει, του Ρέμου πρεμιέρα όμως δεν χάνει με τίποτε.

 

Για το τέλος αφήσαμε την μάνα Ρέμου, η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στην πρεμιέρα του γιου της στη Θεσσαλονίκη. Έβαλε τρεις τέσσερις σειρές πέρλες στο λαιμό (για κάθε επισημότητα) κι έπιασε θέση δίπλα στην Υβόννη. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές. «Πεθερά» και «νύφη» κοιτούσαν όλο καμάρι τον αοιδό, τού πετούσαν γαρύφαλλα, ενώ κάθε λίγο έραινε η μία την άλλη με λελουδικό. Τα περισσότερα βέβαια τα έριξε η «πεθερά» στη νυφούλα, διότι έχει τέτοια χαρά για το κορίτσι, που για πάρτη της έκανε... όλα τα λεφτά... λουλούδια. Αυτά είναι.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ