Χρύσπα: Δεν είναι κατίνα... λέει! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:07
31/10/2011

Χρύσπα: Δεν είναι κατίνα... λέει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη υπόθεση πόσο μάλλον οι γάμοι και αυτό η αοιδός Χρύσπα το γνωρίζει 

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη υπόθεση πόσο μάλλον οι γάμοι και αυτό η αοιδός Χρύσπα το γνωρίζει πολύ καλά αφού ζει χωριστά από τον σύζυγο της. Εκείνος εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και η Χρύσπα στην Αθήνα στο νυχτερινό κέντρο Caramela.

"Ο, τι έκανα εγώ τόσα χρόνια, το κάνει εκείνος ώρα. Πηγαινοέρχεται, πού και πού, για να μπορούμε να βλεπόμαστε",δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη η Χρύσπα που περιμένει πώς και πώς κάθε φορά τον αντρούλη της να έρθει να την δει!

Όσο για το αν είναι δύσκολο πράγμα ο γάμος και για το πώς νιώθει για αυτή την κατάσταση (ε δεν είναι και εύκολο να είσαι εσύ Αθήνα και ο άλλος Θεσσαλονίκη) είπε χαρακτηριστικά:

"Νιώθω πολύ καλά και όσο να’ναι, όταν συμβαίνει αυτό, ιδίως εάν και τα επαγγελματικά σου είναι καλά, αυτό βοηθάει και μάλιστα πολύ. Ο, τι μας συμβαίνει, μας κάνει καλό. Ακολουθώ την ροή των πραγμάτων. Αυτή είναι η άποψή μου και αυτήν ακολουθώ" λέει με ειλικρίνεια.

Και συνεχίζει η αοιδός, εξηγώντας ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του άντρα της: "Δεν έχω ψάξει το κινητό του. Αυτά είναι κατινιές. Εάν θέλω να κάνω κάτι, θα το κάνω μπροστά του. Άμα είναι να παντρευτείς για να κάνεις κατινιές, ας ’το, μην κάνεις τίποτα", λέει χαρακτηριστικά. Ναι χρυσή μου και πώς θα το ψάξεις –και να ήθελες δηλαδή- με …τηλεπάθεια;

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει ένα παιδάκι; "Αυτή την δεδομένη στιγμή που μιλάμε, όχι. Είναι μεν χαρά, αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη", είπε χαρακτηριστικά. Ε που να το σκεφτεί τώρα που ο άντρας λείπει πώς θα το κάνει το παιδί και αυτό με τηλεπάθεια δεν γίνεται!

Ελένη Αναστασάκη 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ