Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που δημοσίευσε και το τρολάρισμα του Κοντιζά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:55
1/7/2021

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που δημοσίευσε και το τρολάρισμα του Κοντιζά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ζευγάρι είναι μαζί και πλέον δεν το κρύβει.

Στα Κουφονήσια κάνουν τις διακοπές τους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και έχουν αρχίσει να μοιράζονται κοινές φωτογραφίες. Μη φαντάζεσαι όμως ότι είναι... συμβατικές. Αντίθετα. Κάθε ανάρτηση έχει τεράστια διάθεση αυτοσαρκασμού και αυτοτρολαρίσματος, κάτι που, προφανώς, χαρακτηρίζει τη σχέση τους από την αρχή.

Πρώτος το έκανε ο γνωστός σεφ με ένα story, όπου, μόλις και μετά βίας διακρίνεται το κορίτσι του, αλλά φαίνονται να το διασκεδάζουν αμφότεροι.

 

Λίγο αργότερα είδαμε μια ανάλογη ανάρτηση στον λογαριασμό της Χρύσας Μιχαλοπούλου, όπου εκείνη και πάλι δεν διακρίνεται ολόκληρη, όμως το όλο ζήτημα, όπως το διακρίνουμε μέσα από τη λεζάντα με την οποία τη συνοδεύει, εστιάζει στο βλέμμα του αγαπημένου της.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έτσι γνωρίστηκε με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

"Να βρείτε κάποιον να... Κλπ κλπ", γράφει στη λεζάντα και ιδού τί μοιράστηκε.

 

 

Κουτσόπουλος - Κοντιζάς: Οι δύο δημοφιλείς σεφ έγιναν... κοκτέιλ!

Από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν, φυσικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο συν-κριτής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Master Chef δεν αφήνει τον φίλο του σε "χλωρό κλαρί" και το τρολάρισμα ήταν μονόδρομος, όπως και η απάντηση!

Οι διακοπές του ζεύγους μόλις ξεκίνησαν, οπότε περιμένουμε κι άλλο υλικό!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ