Χρήστος Θηβαίος:η επίθεση σε δημοσιογράφο & η δημόσια συγνώμη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:56
23/7/2015

Χρήστος Θηβαίος:η επίθεση σε δημοσιογράφο & η δημόσια συγνώμη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις χτες έγινε γνωστό το απίστευτο περιστατικό με την φραστική επίθεση του τραγουδιστή Χρήστου Θηβαίου εις βάρος ραδιοφωνικής παραγωγού στα πλαίσια τηλεφωνικής συνέντευξης του πρώτου στο σταθμό FM 100 της Συμπρωτεύουσας. 

Ο Θηβαίος παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου αλλά η κουβέντα παρεκτράπηκε με τον τραγουδιστή να κατηγορεί τη δημοσιογράφο πως δεν κάνει μια παραγωγική δουλειά και πώς θα έπρεπε να ασχοληθεί με το πτυχίο που έχει ως χημικός ενώ ταυτόχρονα την κατηγόρησε πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της (άκου όλη την κουβέντα στο βίντεο που ακολουθεί).

 

Ο καλλιτέχνης, ανέβασε τους τόνους όταν μάλιστα η κουβέντα πήγε στα όνειρα που έχουν οι νέοι για αξιοπρεπή εργασία κι εκείνος απάντησε καυστικά κάνοντας κατόπιν την λεκτική επίθεση στη δημοσιογράφο:

«Να είσαι σκουπιδιάρης ή να δουλεύεις εργάτης στα βαμβάκια δεν είναι αξιοπρεπής εργασία; Ποια είναι η αξιοπρεπής εργασία; Να δουλεύω στο δημόσιο και να παίρνω μίζα; Αυτό είναι αξιοπρεπής εργασία;».

 

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε η συνέντευξη, ο Θηβαίος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη δημοσίως από τη δημοσιογράφο μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο Facebook όπου έγραψε:

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.


Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.


Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.


Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο.

 

Με εκτίμηση
Χρήστος Θηβαίος

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ