Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και μοιράζεται την εμπειρία, τα συναισθήματα και τις τύψεις της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:22
23/8/2021

Χριστίνα Μπόμπα: Θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και μοιράζεται την εμπειρία, τα συναισθήματα και τις τύψεις της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δύο μηνών μανούλα είναι η ελληνίδα παρουσιάστρια και στη χθεσινοβραδινή της ανάρτηση καταπιάστηκε με το σημαντικότατο ζήτημα του θηλασμού.

Σήμερα, 23/8/2021 συμπληρώνονται ακριβώς δυο μήνες από τη στιγμή που γεννήθηκαν τα #tanimanidakia, όπως αποκαλούν τις δίδυμες κόρες τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Τρισευτυχισμένοι οι νέοι γονείς μοιράζονται συχνά εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα που έχουν γεννηθεί μαζί τους, όμως η τελευταία ανάρτηση της Χριστίνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού καταπιάνεται με τον θηλασμό και, συγκεκριμένα, την πρόκληση του δίδυμου θηλασμού.

Στη φωτογραφία η Χριστίνα Μπόμπα θηλάζει ταυτόχρονα τις δίδυμες κόρες της και ιδού τι γράφει στη λεζάντα.

 

Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου...αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)
Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.
Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές! Οι μισές συμβουλές έλεγαν «κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο» και οι άλλες μισές τόνιζαν «πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!»
Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.
Μετά από 2 μήνες πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά. Αυτή ξέρει! Γιατί στο κάτω κάτω αυτό που χρειάζονται όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αρκετά απλό...την αγάπη μας!

 

 

Τα μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και θαυμασμού έφτασαν καταιγιστικά κάτω από την ανάρτηση και, σίγουρα, ξεχωρίζει αυτό το Σάκη Τανιμανίδη που καμαρώνει δημόσια για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ