Χριστίνα Γουλιελμίνο: Η συγκλονιστική περιγραφή της για τη σκληρή πραγματικότητα στην Ιταλία! [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:32
10/4/2020

Χριστίνα Γουλιελμίνο: Η συγκλονιστική περιγραφή της για τη σκληρή πραγματικότητα στην Ιταλία! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στη γειτονική Ιταλία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Γουλιελμίνο. 

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της σε αγαπημένα σήριαλ και εκπομπές, μίλησε στη "Φωλιά των Κου Κου" και αναφέρθηκε σε όλα όσα βιώνει η Ιταλία που χτυπήθηκε ανελέητα από το φονικό Ιό. 

Όλα όσα είπε: 

"Τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα.

Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν να βγουν έξω. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα.

Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί να φύγει και να πάει κάπου. Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση. Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό".

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ