Χωρίζουν οριστικά Χρήστος Φερεντίνος & Σοφία Παυλίδου -Όλες οι λεπτομέρειες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:11
19/10/2016

Χωρίζουν οριστικά Χρήστος Φερεντίνος & Σοφία Παυλίδου -Όλες οι λεπτομέρειες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την περασμένη άνοιξη ακούστηκε για πρώτη φορά πως ο Χρήστος Φερεντίνος κι η Σοφία Παυλίδου χωρίζουν μετά από 17 χρόνια έγγαμου βίου και σε δηλώσεις της η γνωστή ηθοποιός είχε διαψεύσει τις φήμες.

Τώρα το περιοδικό Ciao επαναφέρει το θέμα και σύμφωνα με δημοσίευμά του, ο χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός. 

«Η όμορφη ηθοποιός και ο δημοφιλής παρουσιαστής, αφού έδωσαν αρκετές ευκαιρίες στη σχέση τους το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως τελικά επιβεβαιώνουν την παροιμία όπου λέει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωριστούς δρόμους χωρίς εντάσεις».

 

Το περιοδικό διευκρινίζει πως η σχέση τους παραμένει καλή και ο λόγος είναι τα δυο παιδιά τους, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στα θέματα της διατροφής των παιδιών και των περιουσιακών στοιχείων.

Μάλιστα, ο Φερεντίνος φέρεται να έχει δηλώσει στη γυναίκα του πως θα τη στηρίξει απόλυτα στο θέμα των παιδιών και δε θα την αδικήσει στα οικονομικά θέματα.

Τέλος, το Ciao αποδίδει τον χωρισμό τους στη «φυσιολογική φθορά του χρόνου και στη δουλειά του Χρήστου που απαιτούσε να είναι μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του πολλές ώρες την ημέρα.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ