Χωρισμός σοκ στην ελληνική σόουμπιζ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:00
22/8/2011

Χωρισμός σοκ στην ελληνική σόουμπιζ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το άδοξο τέλος ενός μεγάλου έρωτα της showbiz διαβάσαμε σε κυριακάτικη εφημερίδα και η στεναχώρια που μας έπιασε ήτο μεγάλη. Περίμενες μήπως να δεις την Εύα Καΐλή κάποια στιγμή νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένο της, Πασχάλη Διαμαντίδη;

 

Για το άδοξο τέλος ενός μεγάλου έρωτα της showbiz διαβάσαμε σε κυριακάτικη εφημερίδα και η στεναχώρια που μας έπιασε ήτο μεγάλη. Περίμενες μήπως να δεις την Εύα Καΐλή κάποια στιγμή νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένο της, Πασχάλη Διαμαντίδη; Να το ξεχάσεις. Γιατί μπορεί εμείς να βλέπαμε έναν έρωτα που μαθηματικά πήγαινε «καρφωτός» στην εκκλησία, όμως, η πραγματικότητα διέψευσε κάθε πρόβλεψη.

 

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης (και αρκετά σκαμπανεβάσματα) αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του. Όπως διαβάσαμε σε δημοσίευμα της Real news, αν και δεν αντιμετώπιζαν ουσιαστικά προβλήματα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος τους, σε αυτή την περίπτωση, φτάνει η στιγμή που ή επισημοποιείς ή χωρίζεις.

 

Πονάει χέρι, κόβει χέρι ένα πράγμα. Πάντως, οι δυο τους σύμφωνα με την εφημερίδα χώρισαν φιλικά και οι πιθανότητες να είναι ξανά μαζί, είναι πια ελάχιστες. Ήδη, κάνουν χωριστές διακοπές τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε και πήραν την πικρή απόφαση του χωρισμού.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ