Χώρισε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου; Τι λέει η ίδια; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:33
30/7/2015

Χώρισε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου; Τι λέει η ίδια;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πληθαίνουν οι μοναχικές εμφανίσεις στα μπουζούκια της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και οι φήμες μιλούν για οριστικό χωρισμό με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. 

Η θεατρολόγος, που πρόσφατα βρέθηκε με παρέα στο κέντρο που τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ weekly, και αποκάλυψε την αλήθεια σχετικά με το γάμο της. 

Στην ερώτηση αν έχει χωρίσει, η Μαριλένα απαντά διπλωματικά:

«Όχι επισήμως. Είμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κάποιο κοινό σημείο για να καταφέρουμε να μείνουμε μαζί, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε μαζί και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι άνθρωποι και για να μπορέσει να συμβεί αυτό, πρέπει να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου».

Η Παναγιωτοπούλου παραδέχεται πως πλέον μένει χωριστά με τον Κοροξενίδη, αφού αυτός πλέον βρίσκεται στη Μύκονο για να χειρίζεται τις επιχειρήσεις του ενώ παραδέχεται πως μέχρι το χειμώνα ζούσαν μαζί με τους δύο γιους τους. 

Ταυτόχρονα, η Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτει και πτυχές του χωρισμού της και το πώς το διαχειρίζεται. Δτην ερώτηση μάλιστα αν έχει κάνει σεξ με άλλο άντρα το διάστημα αυτό, η ίδια απαντά:

 

«Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά επειδή είμαι Κριός και δεν μπορώ να κρυφτώ, όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσω μια σχέση, θα πάρω διαζύγιο. Είμαι πιστή. Τα φαινόμενα απατούν.

Τον άντρα μου δεν τον έχω απατήσει ποτέ. Το έχω κάνει στο παρελθόν σε κάποιες άλλες σχέσεις μου, αλλά όταν αυτές όδευαν πια προς το τέλος του. Στην ουσία είχαν λήξει, αλλά δεν είχαμε πει το "γεια" επισήμως». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ