Χειλουδάκη: Σοκάρει η σχέση της με καθηγητή Παν/μίου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:54
13/12/2013

Χειλουδάκη: Σοκάρει η σχέση της με καθηγητή Παν/μίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει το νέο βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. 

Στο «Αίγλης και Κρίσης γωνία», καταγράφονται προσωπικές ιστορίες της πιο διάσημης τρανσέξουαλ, την εποχή που εκδιδόταν σε οίκους ανοχής. Και οι αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο είναι ανατριχιαστικές και σίγουρα θα ταράξουν τα νερά.

Η εφημερίδα Espresso μάς δίνει μία πρώτη γεύση, όπου μεταξύ άλλων η Χειλουδάκη αναφέρεται στη σχέση που είχε με καθηγητή του Πανεπιστημίου  της Πάτρας.

«Ανάμεσα στους εραστές, είναι και ένας γκριζομάλλης υψηλά ιστάμενος στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Πανεπιστημίου. Πέρασα λατρεμένες στιγμές μαζί του. Γαλαντόμος, τζέντλεμαν, ευρηματικός, διασκεδαστικός. Και τότε έγραψαν οι εφημερίδες: “Καινούργιο θύμα της Χειλουδάκη, καθηγητής Πανεπιστημίου”. Μου έδειξες την "Espresso", "Traffic", δεν θυμάμαι ακριβώς, και μου χαμογέλασες ατάραχος. Και εκεί μου είπες τα πάντα για τη ζωή σου. Η γυναίκα σου έπασχε από καρκίνο, ήταν στείρα, και της έμενε λίγος χρόνος ζωής ακόμα. Και εκεί σε σιχάθηκα. Και κάπου εκεί κατάλαβα ότι κάτι είχε αλλάξει μέσα μου. Και ανάμεσα σε πολλαπλά εγκεφαλικά από μέρους μου για την απάθεια που αντιμετώπιζες το θέμα της γυναίκας σου, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεσαι μαζί της και να της συμπαραστέκεσαι στο κρεβάτι του πόνου, εσύ επιδιδόσουν σε θεϊκά γ*** και γευσιγνωστικά τραπεζώματα, άτοπα και άκυρα δε. Και σίγουρα εκεί κατάλαβα ότι είχα πλέον αλλάξει ως άνθρωπος. Πέρασα σε ένα άλλο επίπεδο. Νοιάστηκα για τα αισθήματα ενός άλλου πλάσματος που παρότι ζούσε στην άγνοια της, είχε το δικαίωμα να φτάσει στο τέλος της ζωής της, με αξιοπρέπεια. Έφυγα από την Πάτρα λίγες εβδομάδες αργότερα», γράφει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Espresso

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ