Χατζηνικολάου: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:07
29/3/2012

Χατζηνικολάου: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου είναι στο «Βράδυ» της Παρασκευής ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος προχωράει σε μεγάλες αποκαλύψεις. Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου είναι στο «Βράδυ» της Παρασκευής ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος προχωράει σε μεγάλες αποκαλύψεις. Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει για πρώτη φορά με λεπτομέρειες τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ παραδέχτηκε ότι έφτασε κοντά στο θάνατο.

"Έκανα τέσσερα χειρουργεία στη σειρά! Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά" δηλώνει κι αποκαλύπτει τη μάχη του με τον καρκίνο, αλλά και το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

"Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθισε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε" εξομολογείται.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μετά το πετυχημένο χειρουργείο, όταν επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων, πρόσθεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μαλλιά, προκειμένου κανείς να μην καταλάβει το παραμικρό.

Όσο για την τηλεόραση είπε ότι δεν του λείπει καθόλου αυτή την περίοδο. «Γιατί η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας", ενώ αποκάλυψε – χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις – ότι το βράδυ των εκλογών θα τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ