Χατζίδου: Αισθάνθηκα να μου τελειώνει το οξυγόνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:03
23/12/2013

Χατζίδου: "Αισθάνθηκα να μου τελειώνει το οξυγόνο"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Χατζίδου, όπως διαβάσαμε στο star.gr, εγκατέλειψε ξαφνικά την πίστα το βράδυ του Σαββάτου και οι συνεργάτες της κάλεσαν ασθενοφόρο. Τι έπαθε το κορίτσι;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Με έπιασε δύσπνοια, αισθάνθηκα να μου τελειώνει το οξυγόνο», λέει στην εφημερδία «Espresso» σχετικά με το τι της συνέβη.

Διαψεύδοντας τις φήμες περί λιποθυμίας αφού και αυτό ακούστηκε και συνεχίζει «κάποιοι είπαν ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν μία κρίση πανικού, άλλοι μίλησαν για υπερκόπωση. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πάντως, οι εξετάσεις μου ήταν καλές»,λέει η αοιδός.

Η τραγουδίστρια δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φυσικά δεν θέλησε να το ρισκάρει και να εμφανιστεί ξανά στην πίστα το ίδιο βράδυ και περίμενε να νιώσει ξανά καλά γιανα εμφανιστεί.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την υγεία μου! Είμαι πολύ καλά. Το πιο πιθανό είναι να έσκασα απ' τα μελομακάρονα!!!», έγραψε με χιούμορ η Ελένη στα social media, απαντώντας στα δεκάδες μηνύματα θαυμαστών της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ