Χάρης Σιανίδης: Η δημόσια συγνώμη προς τη Μπαλατσινού που αποκάλεσε ένα «τίποτα» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:18
5/4/2017

Χάρης Σιανίδης: Η δημόσια συγνώμη προς τη Μπαλατσινού που αποκάλεσε ένα «τίποτα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο γνωστής pr manager άναψε φωτιές χθες όταν κατά την διάρκεια συνέντευξης με την Σάσα Σταμάτη, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό ρωτήθηκε για παλιότερη δήλωσή του, στην οποία είχε πει πως δεν έχει καλέσει ποτέ την Τζένη σε event του και του είναι ιδιαίτερα αντιπαθής.

«Η Μπαλατσινού είχε πει στον Νίκο Γεωργιάδη “καλά, θα πας σε event του Σιανίδη;”. Στεναχωρήθηκα. Το καλοκαίρι έκανε διακοπές με τον δεύτερο ξάδερφό μου, τον Βασίλη Μπουλούμπαση. Και του έστελνε στο κινητό “να ανεβάζεις φωτογραφίες με πρόσωπα πιο ιντελεκτουέλ”. Όχι μόνο για μένα. Είχε ανεβάσει και με κάποιους τραγουδιστές», ανέφερε ο pr manager και στη συνέχεια άστραψε και βρόντηξε: «η Μπαλατσινού είναι άξια να κρίνει εμένα; Τι είναι; Ένα τίποτα είναι! Εγώ είμαι πιο σημαντικός γιατί δεν ήταν άντρας μου ο Πέτρος Κωστόπουλος, που έκοβε κι έραβε και ήταν κράτος εν κράτει».

Αυτά είπε στην εκπομπή ο Σιανίδης όμως, όπως φαίνεται δεν άργησε να τα... «μαζέψει». Με ανάρτησή του στο Ιnstagram τα ξημερώματα της Τετάρτης, έσπευσε μακροσκελέστατο κείμενο να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την παρουσιάστρια επιχειρώντας να εξηγήσει πώς λειτούργησε.

Ιδού το κείμενο και στη συνέχεια η ανάρτηση.

«Είναι όμορφο,γενναιόδωρο και τίμιο να μετανιώνεις για κάποια πράγματα βλέποντας τον εαυτό σου χωρίς να τον αναγνωρίζεις...και έχω παραδεχθεί πολλές φορές ότι το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι όταν νευριάζω πολυ δεν ξέρω που πρεπει να σταματήσω...Γι αυτό έχω παρακαλέσει πολλές φορές τα φιλαράκια μου σ αυτό το δύσκολο χώρο που κινούμαι να μην μου μεταφέρουν τη λέει ο ένας και ο άλλος...και εχτες όταν είδα το απόσπασμα απο την συνέντευξη στο "Πρωινό",που μου έκανε καλοπροαίρετα η αγαπητή Σαςα Σταμάτη στεναχωρέθηκα με εμένα...δεν ειμαι εγω για τέτοια ...δεν μου ταιριάζουν ...δεν ήμουν εγω αυτός εχτες...φυσικά η εκπομπή δεν μου φταίει σε κάτι...ίσα-ίσα με προστάτεψαν όσο μπορούσαν...ομως στην τηλεόραση μπορεις να παρεξηγηθεις πολυ εύκολα και γι αυτό το λόγο βγαίνω πλέον πολυ σπάνια,απλά και μόνο για να διαφημίσω την εταιρια μου...ζητάω συγγνώμη λοιπόν απο την Τζενη Μπαλατσινού για κάποιους προσωπικούς χαρακτηρισμούς..δεν βγήκα να μιλήσω γι αυτήν οπως μπορεί να φάνηκε...ήταν λάθος μου... φάνηκα σαν γραφικός-εμμονικός...ζητάω επισης συγγνώμη που αναστάτωσα άθελα μου κάποια πρόσωπα που ανέφερα χωρίς να μου φταίνε σε τίποτα...όπως επίσης ζητάω συγγνώμη και απο όλη την ομάδα της @beautifulpeoplepr που δουλέυει παρέα μου,για την δύσκολη θέση που μπορεί να τους έφερα... η για το γενικό πρόβλημα που μπορεί να δημιούργησα,σε μια εταιρια επικοινωνιας που πρεπει ευτυχώς η δυστυχώς να τα έχει καλα με ολους...τους έφερα ολους σε μεγάλη αμηχανία !!!ελπίζω τα site και γενικά οι φίλοι δημοσιογράφοι να ανακυκλώσουν αυτό το post μου όπως ανακύκλωσαν εχτες και την μια και μοναδική άσχημη φράση απο όλη την συνέντευξη...5 η ώρα το πρωι...τωρα ελπίζω να με πάρει ο κωλό ύπνος...Καλημερα φιλαράκια μου!!!»

 

 

 

 

Είναι όμορφο,γενναιόδωρο και τίμιο να μετανιώνεις για κάποια πράγματα βλέποντας τον εαυτό σου χωρίς να τον αναγνωρίζεις...και έχω παραδεχθεί πολλές φορές ότι το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι όταν νευριάζω πολυ δεν ξέρω που πρεπει να σταματήσω...Γι αυτό έχω παρακαλέσει πολλές φορές τα φιλαράκια μου σ αυτό το δύσκολο χώρο που κινούμαι να μην μου μεταφέρουν τη λέει ο ένας και ο άλλος...και εχτες όταν είδα το απόσπασμα απο την συνέντευξη στο "Πρωινό",που μου έκανε καλοπροαίρετα η αγαπητή Σαςα Σταμάτη στεναχωρέθηκα με εμένα...δεν ειμαι εγω για τέτοια ...δεν μου ταιριάζουν ...δεν ήμουν εγω αυτός εχτες...φυσικά η εκπομπή δεν μου φταίει σε κάτι...ίσα-ίσα με προστάτεψαν όσο μπορούσαν...ομως στην τηλεόραση μπορεις να παρεξηγηθεις πολυ εύκολα και γι αυτό το λόγο βγαίνω πλέον πολυ σπάνια,απλά και μόνο για να διαφημίσω την εταιρια μου...ζητάω συγγνώμη λοιπόν απο την Τζενη Μπαλατσινού για κάποιους προσωπικούς χαρακτηρισμούς..δεν βγήκα να μιλήσω γι αυτήν οπως μπορεί να φάνηκε...ήταν λάθος μου... φάνηκα σαν γραφικός-εμμονικός...ζητάω επισης συγγνώμη που αναστάτωσα άθελα μου κάποια πρόσωπα που ανέφερα χωρίς να μου φταίνε σε τίποτα...όπως επίσης ζητάω συγγνώμη και απο όλη την ομάδα της @beautifulpeoplepr που δουλέυει παρέα μου,για την δύσκολη θέση που μπορεί να τους έφερα... η για το γενικό πρόβλημα που μπορεί να δημιούργησα,σε μια εταιρια επικοινωνιας που πρεπει ευτυχώς η δυστυχώς να τα έχει καλα με ολους...τους έφερα ολους σε μεγάλη αμηχανία !!!ελπίζω τα site και γενικά οι φίλοι δημοσιογράφοι να ανακυκλώσουν αυτό το post μου όπως ανακύκλωσαν εχτες και την μια και μοναδική άσχημη φράση απο όλη την συνέντευξη...5 η ώρα το πρωι...τωρα ελπίζω να με πάρει ο κωλό ύπνος...Καλημερα φιλαράκια μου!!!

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) on

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ