Χαμός: Το άγριο χώσιμο του Λιβιεράτου στον Ασκητή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:39
20/11/2014

Χαμός: Το άγριο χώσιμο του Λιβιεράτου στον Ασκητή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιος είδε τον Λάμπη Λιβιεράτο και δε φοβήθηκε. Έξαλλος έγινε ο αγαπημένος τραγουδιστής με τον Θάνο Ασκητή και του τα έχωσε άγρια μέσα από το Facebook. Μάλιστα, ο Λιβιεράτος ήταν τόσο έξαλλος, που έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει κοτζάμ επιστήμονα και μάλιστα διακεκριμένο... ζώον!!! 

Αιτία για το απίστευτο ξέσπασμα του ήταν τα σχόλια που έκανε ο Ασκητής στο Mega με ΜΙΑ το πρωί της Τετάρτης (19/11) μετά το βίντεο με τις δηλώσεις εκείνου για τη μάχη του με την κατάθλιψη. «Για εμένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι» ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Λιβιεράτου.

 

Ο Ασκητής, όμως, φαίνεται ότι δεν είχε την ίδια άποψη, χαρακτηρίζοντας την κατάθλιψη... «νόσο». Συγκεκριμένα δήλωσε στο πρωινό του Mega: «Η κατάθλιψη είναι νόσος. Μην πούμε ότι η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική περίοδος της ζωής μας. Άλλο η θλίψη που μπορεί να περάσουμε ένα φεγγάρι στην ζωή μας, και άλλο η κατάθλιψη. Είναι ασθένεια, έχει πολλές φορές κληρονομικά δρώμενα, έχει βιολογικές διαταραχές στον εγκέφαλο, και θέλει φάρμακα».

 

Ωστόσο, ο Λιβιεράτος όχι μόνο δε συμμερίστηκε την επιστημονική άποψη του Ασκητή, αλλά του επιτέθηκε μέσω Facebook με απίστευτους χαρακτηρισμούς κι εκφράσεις, που διαβάζοντας το post του νιώθει κανείς το λιγότερο αμηχανία.

 

«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@@@@@@@@ς. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@ος χρόνια ότι κατάθλιψη είναι αρρώστια! Ας τον ενημερώσει ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια και ότι άρρωστος είναι μάλλον αυτός και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κάτσει σπίτι του και να τον π@@@@@ μέχρι να ξεσπάσει!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ντροπιαστικό η αλήθεια post κατέβηκε μετά από λίγο από τον ίδιο τον τραγουδιστή, ο οποίος επανήλθε με ένα νέο κείμενο, σε πιο ήπιους τόνους.

 

 «Κατέβασα το προηγούμενο post επειδή τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα που ανέφερα μου μεταφερθήκαν και δεν τα είδα ο ίδιος. Εμμένω όμως στην άποψή μου γι αυτόν γιατί πιστεύω(κατά τη γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες π@@@@ς και επιμένω ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του τη σκέψη. Αντιμετωπίζεται όμως και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό αν το θελήσει και ο ΙΔΙΟΣ κάποια στιγμή! Δεν είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ και συνήθως συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω....αλλά έτσι γίνεται συνήθως. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!! Θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ