Χαμός με Οικονομάκου-Ματιάμπα: Την κατηγορεί για.... κέρατο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:04
18/9/2013

Χαμός με Οικονομάκου-Ματιάμπα: Την κατηγορεί για.... κέρατο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Ησαϊα Ματιάμπα και αυτό ως φαίνεται ο πρώην δε λέει να το χωνέψει. 

Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζει το Ciao. Ο αοιδός, που λες, προφανώς έβαλε κάτω τις ημερομηνίες και – αλί αλί και τρισαλί- τού προέκυψε.... απιστία. Γιατί, πώς να το εξηγήσουμε ότι κατηγορεί την Οικονομάκου για... κέρατο και μάλιστα τους άκουσε ολόκληρη η Μύκονος;

 

Θα μου πεις, σιγά το μεγάλο νησί. Αλλά δεν είναι και λίγο να γίνεσαι θέαμα σε in club. Πρόσεξε στόρι που διαβάσαμε στο Ciao. Η Οικονομάκου τον περισσότερο καιρό τον περνάει στη Μύκονο προκειμένου να είναι δίπλα στο νέο αγαπημένο της, που είναι και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί. Εκεί βρέθηκε για λίγες μέρες και ο Ματιάμπα και κοίτα σύμπτωση... το πρώην ζεύγος βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί.

 

Ευτυχώς, η Αθηνά ήτο μόνο με φίλες της εκεί και ο αοιδός άπαξ και την είδε , την πλησίασε, την άρπαξε πιο πέρα και αμέσως εκτυλίχθηκε σκηνή από αμερικάνικη ταινία, που άμα σου αρέσουν τέτοια σκηνικά, ανατριχιάζεις. Κοτζάμ σκηνή ζηλοτυπίας τής έκανε και ας έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες.

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σου λέει, φώναζε στην πρώην «Είσαι άπιστη, είσαι άπιστη». Εκείνη αντέδρασε κι έγινε ένας μύλος και οι ίδιοι θέαμα στο κλαμπ και θέμα στο Ciao. Αυτά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ