Χαμός: Η Γκρέυ ξεσπά με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον της Ηλιάδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:30
10/7/2015

Χαμός: Η Γκρέυ ξεσπά με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον της Ηλιάδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το δεύτερο γιο της, Βασίλη βάφτισε πριν λίγες μέρες η Αγγελική Ηλιάδη. Και μπορεί η βάφτιση να έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία συγγενών και φίλων, όμως, από το μυστήριο έλαμψε δια της απουσίας της η Καίτη Γκρέυ. 

Και ως φαίνεται πίσω από την απουσία κρύβεται μπόλικο παρασκήνιο, με τη μεγάλη τραγουδίστρια να ξεσπά εναντίον της εγγονής της μέσα από καθημερινή εφημερίδα.

 

 

Η Γκρέυ είναι έξαλλη με την Ηλιάδη, αφού όπως υποστηρίζει, εκείνη δεν την κάλεσε ποτέ στη βάφτιση! Μάλιστα, ξεσπά εναντίον της εγγονής της με βαρείς χαρακτηρισμούς.

 

 

"Η Αγγελική λέει ψέματα. Δεν με κάλεσε ποτέ στα βαφτίσια του γιου της. Λυπάμαι για λογαριασμό της για όσα διαδίδει για μένα. Ο Θεός είναι μεγάλος γιατί εγώ τη βοήθησα με πολλά δανεικά κι αγύριστα χρήματα, την έβαλα στη δισκογραφία, της αγόρασα σχεδόν τα πάντα για το σπίτι της. Μέχρι τώρα προσπαθούσα να μη μιλήσω, όμως δεν αντέχω τόση κακία και μίσος που έχει απέναντί μου. Είναι αχάριστη...Εγώ πηγαίνω παντού, δεν θα πήγαινα στα βαφτίσια του δισέγγονού μου; Είναι δυνατόν να λέει ότι είμαι 91 ετών; Την έχω ξεγράψει από εγγονή μου. Να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ