Χαμός για Αλεξανδράκη: κατέληξαν σε τμήμα και... νοσοκομείο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:14
7/1/2014

Χαμός για Αλεξανδράκη: κατέληξαν σε τμήμα και... νοσοκομείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ζημιές, μεγάλες ζημιές και πανικός έγιναν για τα μάτια της σέξι Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία φέρεται να είναι η πρωταγωνίστρια ενός απίστευτου επεισοδίου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το dete, το απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε νυχτερινό κέντρο των Καλαβρύτων, όπου πήγε να διασκεδάσει η Αλεξανδράκη με την παρέα της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία άλλη παρέα, αποτελούμενη από δέκα περίπου άτομα, μόλις είδε το μοντέλο, άρχισε τα πειράγματα! Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και κατέληξαν οι δύο παρέες...  να πιαστούν στα χέρια!

Και όχι το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί. Έχει και συνέχεια. Οι πρωταγωνιστές άρχισαν ένα απίστευτο κυνηγητό με τα αυτοκίνητα τους, στους δρόμους των Καλαβρύτων.  Το όχημα που επέβαινε η Αλεξανδράκη και οδηγούσε φίλος της από την Αθήνα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Καλαβρυτινών και έγινε ο κακός χαμός!

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποια άτομα κατέληξαν στο Τμήμα της περιοχής, ενώ ένας από τους Καλαβρυτινούς χτύπησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ