Τζούλια: Κινδυνεύει με χειροπέδες αν έρθει στην Ελλάδα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:36
11/2/2013

Τζούλια: Κινδυνεύει με χειροπέδες αν έρθει στην Ελλάδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, αλλά και για λεβέντισσες», όπως καλή ώρα η Τζούλια η Αλεξανδράτου.

 

 Γιατί μπορεί αυτή την περίοδο η πάλαι ποτέ «εθνική μας πορνοστάρ» να ετοιμάζει στη Βιέννη το γάμο της, όπου κι επίσημα θα νοικοκυρευτεί στο πλευρό του αγαπημένου της, Κριστιάν Καρπόζηλο, όμως εδώ στο Ελλάντα εκκρεμεί μία σοβαρή υπόθεση εις βάρος της. Συγκεκριμένα, την περιμένουν ένα ζευγάρι χειροπέδες. Αληθινές.

Σύμφωνα με την Espresso, η Τζούλια δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς είναι ακόμα σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που της είχε επιβληθεί για την περίφημη υπόθεση του ροζ DVD. Μάλιστα, βάσει του υπ' αριθμόν 1597/12 βουλεύματος, που επικυρώνει το πρωτόδικο βούλευμα, απορρίπτεται κατ' ουσίαν έφεση και δεν γίνεται δεκτή η αίτηση άρσης του περιοριστικού όρου.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Η δεν έπρεπε καν να βγει εκτός συνόρων. Ωστόσο, η «ηρωική» της έξοδος από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη, όπου μένει ο σύντροφός της, όπως διαβάζουμε, πέρασε επίσης απαρατήρητη από τις Αρχές του αεροδρομίου, που προφανώς δεν είχαν πάρει καμία εντολή για να της κλείσουν τον δρόμο.

Κι όλα αυτά ενώ το βούλευμα που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες απορρίπτει την αίτηση του μοντέλου για άρση του περιοριστικού όρου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ