Τζούλια Αλεξανδράτου: Η μακάβρια φήμη θανάτου της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:34
16/5/2011

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η μακάβρια φήμη "θανάτου" της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Τζούλια ζει και βασιλεύει και τον κόσμο ανακατεύει. Σάββατο βράδυ κι ενώ είχαμε τα άγχη μας και τις αγωνίες μας για τον Λούκα και πώς θα τα πάει στον τελικό της Γιουροβίζιον, διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι πέθανε η Τζούλια Αλεξανδράτου

 

Η Τζούλια ζει και βασιλεύει και τον κόσμο ανακατεύει. Σάββατο βράδυ κι ενώ είχαμε τα άγχη μας και τις αγωνίες μας για τον Λούκα και πώς θα τα πάει στον τελικό της Γιουροβίζιον, διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι πέθανε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Blog έβγαλε την «είδηση» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Τζούλια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της έχοντας δίπλα της σεξουαλικά βοηθήματα.

 

 

Τη σκότωσε ο δονητής; Η φήμη για το θάνατο της δεν άργησε να διαδοθεί και παντού στο διαδίκτυο, αλλά και στο Twitter αναρωτιούνταν αν ισχύει. Μέχρι που βγήκε η Τζούλια (όχι από τον άλλο κόσμο) κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η μακάβρια φήμη ήταν ένα αστείο του συγκεκριμένου blog και η ίδια είναι τόσο εκνευρισμένη με το σκηνικό που απειλεί με αγωγές. Βέβαια, με την ευκαιρία της επιβεβαίωσης ότι είναι ζωντανή, αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Ε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ