Τζόαν Ρίβερς: Ιδού τα αποτελέσματα της νεκροψίας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:16
17/10/2014

Τζόαν Ρίβερς: Ιδού τα αποτελέσματα της νεκροψίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ενάμιση μήνα μετά τον ξαφνικό θάνατο της δημοφιλούς παρουσιάστριας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ακριβή αίτια.

Η Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) πέθανε στις 4 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια χειρουργείου ρουτίνας στον λαιμό. Η αρχική νεκροψία δεν είχε καταλήξει κάπου, όμως χθες δημοσιεύτηκε πόρισμα του ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης αποκαλύπτοντας ως αιτία του θανάτου μια "θεραπευτική επιπλοκή".

"Η κατάταξη ενός θανάτου ως θεραπευτική επιπλοκή σημαίνει ότι ο θάνατος προήλθε από μια προβλέψιμη επιπλοκή της ιατρικής θεραπείας", γράφει η ανακοίνωση εξηγώντας ότι η επιπλοκή αυτή προκάλεσε απώλεια οξυγόνου, που με τη σειρά της προκάλεσε ζημιά στον εγκέφαλο.

Από την ανακοίνωση μαθαίνουμε επίσης ότι η 81χρονη τηλεοπτική σταρ είχε επισκεφτεί την κλινική Yorkville Endoscopy στις 28 Αυγούστου για μια λαρυγγοσκόπηση και ενδοσκόπηση του ανώτερου γαστρεντερικού, ενώ τέθηκε σε αναισθησία με προποφόλ με σκοπό να ελεγχθούν οι αλλαγές στη φωνή της.

Στο μεταξύ, η κόρη της Τζόαν, Μελίσα, επέλεξε να αποκριθεί στην είδηση μέσω ανακοίνωσης που ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της μητέρας της στο Facebook -που ακόμη υπάρχει, παρεμπιπτόντως.

"Συνεχίζουμε να είμαστε λυπημένοι από την τραγική απώλειάμας και ευγνώμονες για την αγάπη και τη συμπαράσταση που λαμβάνόύμε από όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε κανένα άλλο σχόλιο προς το παρόν. Μελίσα Ρίβερς".

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ