Τζίνα Αλιμόνου: Η απάντηση στον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά την απόφαση για τη διατροφή-μαμούθ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:13
16/5/2018

Τζίνα Αλιμόνου: Η απάντηση στον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά την απόφαση για τη διατροφή-μαμούθ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες μέρες μετά την επιδίκαση της υπόθεσής τους, η πρώην σύζυγος του έλληνα επιχειρηματία μιλά μέσω του δικηγόρου της, βάζοντας με τον δικό της τρόπο την τελεία στο θέμα που συζητήθηκε τόσο πολύ.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη ως προς την επιμέλεια των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους, αλλά και ως προς το ύψος της διατροφής που απαιτούσε εκείνη, οριστικοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες με το ποσό να "κλείνει" στα 34.500 ευρώ το μήνα!

Κατά τη διάρκεια της διαμάχης είχαν ακουστεί πάρα πολλά και από τις δυο μεριές και τώρα που όλα έχουν τελειώσει, η Τζίνα Αλιμόνου επέλεξε να μιλήσει μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως, γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου.

Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου να σταματήσει εδώ. Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας, ως γονείς».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ