Τσιμτσιλή: Την έκλεψαν στο αεροδρόμιο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:50
26/8/2011

Τσιμτσιλή: Την έκλεψαν στο αεροδρόμιο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γαμήλιο ταξίδι ήταν και πάει για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, οι οποίοι ανανεωμένοι, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και με τις καλύτερες αναμνήσεις από το τουρ που έκαναν σε πολιτείες της Αμερικής

 

 

Γαμήλιο ταξίδι ήταν και πάει για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, οι οποίοι ανανεωμένοι, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και με τις καλύτερες αναμνήσεις από το τουρ που έκαναν σε πολιτείες της Αμερικής, επέστρεψαν πριν λίγες μέρες στην πραγματικότητας της Αθήνας. Και φευ, όπως αποδείχθηκε για το ευτυχισμένο ζεύγος, επέστρεψαν στη σκληρή πραγματικότητα με το που πάτησαν το πόδι τους στο Ελ. Βενιζέλος.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι μόλις παρέλαβε τις αποσκευές του, με έκπληξη διαπίστωσε ότι αυτές είχαν ανοίξει και από μέσα είχαν κάνει φτερά κάποια αντικείμενα, κυρίως δώρα που είχαν αγοράσει για τους δικούς τους ανθρώπους. Η ιστορία είναι περίεργη, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται (και κάνουν πιο δύσκολο το έργο για τους υπεύθυνους ασφαλείας του αεροδρομίου) αφού η πτήση είχε ενδιάμεσους σταθμούς.

 

Πιάσε το αυγό και κούρεψ’ το, με λίγα λόγια. Τσιμτσιλή και Σοφός στεναχωρήθηκαν τα μάλα, αφού έχασαν τα δώρα, αλλά εξήγησαν στους δικούς τους και είχαν την ανάλογη κατανόηση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ