Τσαλίκης: Στα δικαστήρια για τα παιδιά του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:51
3/9/2012

Τσαλίκης: Στα δικαστήρια για τα παιδιά του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος κατέφυγε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά!

 Ο λόγος; Η δημοσίευση  φωτογραφιών τους που του προκάλεσαν θυμό και θλίψη.

«Δυστυχώς είναι πάρα πολύ άσχημο να καταφεύγεις σε νομικά μέσα για να προστατεύσεις την οικογένεια σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα lifestyle περιοδικά, κάνουν τη δουλειά τους. Όμως η δουλειά σταματάει όταν αφορά ανήλικα παιδιά. Εδώ και 10 χρόνια είναι πάγια απόφασή μας σαν οικογένεια να μην προβάλλονται τα παιδιά μας στα ΜΜΕ. Όταν αυτό δεν γίνεται σεβαστό, όταν πρωτίστως έχεις ενημερώσει με σαφήνεια για την επιθυμία σου, τότε ο μοναδικός τρόπος να προστατευθείς είναι η δικαιοσύνη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Και συνέχισε να γράφει «Είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος όταν τα παιδιά μου προβάλλονται μ αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ να μην υπάρξει αναδημοσίευση των φωτογραφιών και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Για την ιστορία, τόσο ο Τσαλίκης όσο και η σύζυγος του, Δώρα από τη γέννηση κιόλας του πρώτου τους παιδιού, έχουν δηλώσει πως δεν επιθυμούν την προβολή της οικογένειάς τους στα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, ο τραγουδιστής σε κάθε συνέντευξή του τονίζει πως όταν τα παιδιά τους ενηλικιωθούν, θα επιλέξουν εκείνα αν θέλουν την αναγνωσιμότητα ή όχι

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ