Τσαβαλιά: Οι φήμες για συμβατικό γάμο & το ξέσπασμα της ηθοποιού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:17
21/5/2015

Τσαβαλιά: Οι φήμες για συμβατικό γάμο & το ξέσπασμα της ηθοποιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι φήμες για κρίση στο γάμο της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς το κουτσομπολιό τραβάνε! 

Γιατί κάποιοι δουλειά δεν έχουν και χωρίζουν ζευγάρια. Κι ένα από αυτά είναι ο Μάρκος με την Τσαβαλιά. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα το πήγαν παραπέρα και κάνουν λόγο για έναν συμβατικό γάμο! Κάτι που λογικό κι επόμενο, ήταν να προκαλέσει το ξέσπασμα της ηθοποιού.

 

- Πάντως υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι με τον Μάρκο ζείτε συμβατικά μαζί, χωρίς να υπάρχει στην ουσία σχέση. Δεν σε ενοχλούν όλα αυτά που λέγονται, γιατί η αλήθεια είναι ότι επιδεικνύεις μια αξιοθαύμαστη στωικότητα στις κατά καιρούς φήμες.

«Το αν θα δώσω ή όχι βάση σε κάτι που θα ακούσω εξαρτάται πάντα από το ποιος το λέει και γιατί. Αν κρίνω ότι ο λόγος δεν είναι σημαντικός, δεν ασχολούμαι καθόλου παραπέρα. Όλη αυτή την ιστορία για τη σχέση μου με το Μάρκο την ακούω τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αναπαράγουν συνέχεια αυτό το θέμα. Ενδεχομένως γιατί δεν έχουν άλλη είδηση. Όταν μια σχέση βαίνει καλώς, πρέπει να στραβώσει για κάποιους. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν αντέχουν να είναι όλα καλά στη ζωή των άλλων» δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ

 

 

Όσο για το αν τι σοκάρει όλο αυτό, λέει:

«Όχι. Δεν με σοκάρει, ούτε με εντυπωσιάζει. Με στενοχωρεί όμως που οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν κάτι στραβό, κάτι κακό»

 

 

Και καταλήγει:

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας δουν χωρισμένους. Ξέρεις κάτι, αν επαναλαμβάνεις συνεχώς μια ιστορία που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν αποδειχτεί τελικά αυτό που ισχυρίζεσαι, η δική σου αξιοπιστία είναι αυτή που θα υποστεί πλήγμα»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ