Τρόμος για Καϊλή από επίμονο θαυμαστή! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:08
6/4/2015

Τρόμος για Καϊλή από επίμονο θαυμαστή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 Δύσκολες ώρες περνά τον τελευταίο καιρό η Εύα Καϊλη, εξαιτίας ενός επίμονου θαυμαστή της, που έχει γίνει η… σκιά της. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η ευρωβουλευτής κατέθεσε μέχρι ασφαλιστικά μέτρα, καθώς νιώθει ότι απειλείται.

 

«Ξέρετε, καθημερινά της μιλούν άνθρωποι στο δρόμο και στις εκδηλώσεις όπου πηγαίνει. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και, λόγω φυσικά του ότι είναι πολιτικός, συζητάει συνεχώς με τον κόσμο. Όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάνει συζήτηση με την κυρία Καϊλή», ανέφερε στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, ο Π.Π., αστυνομικός της ασφάλειάς της.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις που δέχεται η Καϊλή από τον συγκεκριμένο άνδρα: «Ο άνθρωπος είναι παντού. Όπου και να πάμε τον βρίσκουμε εκεί. Έχουν γίνει αρκετά περιστατικά αυτό το διάστημα. Έχουμε αναγκαστεί ακόμα και να τη φυγαδεύσουμε. Αρχικά να σας πω ότι την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων. Περίεργων μηνυμάτων, που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails» είπε.

 

Και θυμήθηκε κάποια από τα περιστατικά. «Θυμάμαι μία παρουσίαση σε ένα βιβλιοπωλείο όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς. Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ένα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου, σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο, όπου είχε βρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ήταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και, επειδή η κ. Καϊλή φοβήθηκε, αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου».

 

Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν ο επίμονος θαυμαστής έφτασε ως και στις Βρυξέλλες για να βρει την Καϊλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την ευρωβουλευτή να καταθέτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

 

«Αυτή η ιστορία κάνει κακό στην ψυχολογία της και γι' αυτό είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Πηγαίνει να πιει έναν καφέ και είμαστε όλοι σε εγρήγορση, μήπως εμφανιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Η κυρία Καϊλή ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης», δήλωσε ο αστυνομικός της ασφάλειάς της.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ