Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού» [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:46
7/2/2017

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και ο αδερφός του Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Αυτός ο ένας χρόνος μου έχει αφήσει πίκρα και ο πόνος δεν περνάει. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που καθημερινά μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος από την πλευρά τους».

Και επισημαίνει εκ μέρους της οικογένειας:

«Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια. Πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία κορυφαίων επιστημόνων όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού και περιμένουμε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους. Η αλήθεια πρέπει να βγει για να δικαιωθεί η ψυχή του αδερφού μου και είναι ήρεμος».

Έδωσε δε τη δική του εξήγηση για ποιον λόγο ο κόσμος έχει αγαπήσει τόσο πολύ τον αεδρφό του: 

«Ο κάθε άνθρωπος ταυτίστηκε με τον Παντελή και νιώθουν πως εκείνος ενσάρκωνε τον φίλο τους, τον συγγενή τους κτλ. Ταυτίζονται με το γεγονός πως ένα παιδί απλό από μία φτωχή γειτονιά όπως αυτή στη Νέα Ιωνία, χωρίς να χτυπήσει πόρτες κατάφερε να φτάσει ψηλά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ