Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Σε πρώτη δημόσια εμφάνιση μιλά για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:24
29/11/2016

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Σε πρώτη δημόσια εμφάνιση μιλά για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο έκανε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου που γνωρίσαμε από τη σειρά του Mega Κλεμμένα Όνειρα, η οποία παραβρέθηκε στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας.

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή ηθοποιός απασχόλησε πρόσφατα τα Μέσα όταν την την 28η Οκτωβρίου το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, κατηγορώντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της και ο λόγος ήταν περιουσιακές διαφορές τους.

Τι είπε όμως η Τριανταφύλλη για την περιπέτεια που έζησε;

«Έλειπα δύο χρόνια και προφανώς είχαν παρεισφρήσει στην οικογένειά μου απόψεις τρίτων. Δεν είχα κάποια προβλήματα. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα, μακάρι να μάθω κι εγώ τι έγινε σε δύο μεγάλους ανθρώπους που ήταν μόνοι τους. Τι ιδέες τους έβαλαν στο κεφάλι για μένα που έλειπα. Δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε ένα χώρο που αν είχε γίνει κάτι πάρα πολλοί άνθρωποι θα το ήξεραν. 

Αν είχα πάθει κάτι κάποιος θα το είχε καταλάβει, για να το πω πιο απλά. Κάτι έγινε, λύθηκε, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που μου φέρθηκαν εκεί που πήγα αφού βρέθηκα νομικά να με πάνε. Βρέθηκα ξαφνικά τυλιγμένη σε μια κόλλα χαρτί. Είμαι καλά, είμαι με τον σύντροφό μου και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να το ξεκαθαρίσει».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ