Τρελή αντιγραφή το φόρεμα της Φουρέιρα: Την έκραξε ο Κωστέτσος [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:00
30/6/2016

Τρελή αντιγραφή το φόρεμα της Φουρέιρα: Την έκραξε ο Κωστέτσος [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλος είναι για μια ακόμα φορά ο Βασίλειος Κωστέτσος με τις δημιουργίες ελλήνων συναδέλφων του.

Αυτή τη φορά, η μπάλα πήρε την Ελένη Φουρέιρα και την εμφάνισή της στα βραβεία MAD με το λευκό φόρεμα από την Ourania Kay.

 

«SUPERMODEL ANJA RUBIK 2012-ΦΟΥΡΕΪΡΑ 2016 Και Φυσικά Δεν Ήταν Η "Μόνη"...Σε αυτά Τα Ελλαδιστάν Βραβεία Που Το Κακοραμμενο Τσιτακι...& Η Κόπια Έδωσε Ρέστα!..... Η Κρίση ΔΥΣΤΥΧΩΣ Είναι Απαγορευτική Για Τις Ελληνίδες Σταρ....Στο Να Φορούν Πλέον Ξένα Brands!...Με Original Σχέδια...& Εξυπηρετούν Τις Ελληνικές Κόπιες! Την Μια Πίσω Από Την Άλλη....!Τύπου Υποστηρίζουμε Τα Ελληνικά Προϊόντα...(Κόπιες)...

.Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποίου κόπια Είναι! Μου Είναι Παντελώς Αδιάφορο!...Ούτε Σαφώς έχω κάτι με την Φουρέιρα η οποία μου είναι κατά τα άλλα Πολύ συμπαθής! Άσχετα Βεβαία Αν Θα έπρεπε Να’ναι & Ποιο Ενημερωμένη Από Τον "περίγυρο" Της Στο Τι...Φοράει!... Όμως Βρίσκω Τραγικό Ότι μια Ζωή Μόδα Δεν Θα Υπάρξει Στην Ελλάδα Γιατί Η Ξενομανία & Η Λατρεία Της Αντιγραφής Μονοπωλούν Σε ΟΛΟΥΣ Τους Τομείς!..

Η Εποχή Του BURDA Ανήκει Στις Μαμάδες που Κάποτε Ανήγαγε Φιγουρίνια Να Αντιγράψουν Ξένη Μόδα Γιατι Δεν Υπήρχε Μόδα...Τώρα Είμαστε Στο 2016!!!!!Ας Πάνε Στα Χωριά Τους Λοιπόν ΟΛΟΙ Αυτοί Που Το Παίζουν Σχεδιαστές & Σχεδιάστριες & Ας Αφήσουν Αυτή Η Χώρα Να Πάει Μπροστά! Ας Τους Χαίρονται! ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ANTHONY VACCARELLO ΤΟ ΞΕΡΕΙ....; Και Όπως ΕΙΠΑ...Άλλο Madonna....& Άλλο ΚουλάDonna!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ