Τραγουδίστρια: Η Γαρμπή ήταν δίπλα μου όταν είχα κατάθλιψη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:08
6/6/2014

Τραγουδίστρια: "Η Γαρμπή ήταν δίπλα μου όταν είχα κατάθλιψη"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε στο περιοδικό “Eγώ Weekly” για όλους και για όλα αλλά κυρίως για την κατάθλιψη που πέρασε, για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για το πώς στάθηκαν δίπλα της συγκεκριμένοι άνθρωποι όπως η Καίτη Γαρμπή.

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Είχα φύγει από τη δισκογραφική εταιρεία που άνηκα, ένιωθα μεγάλη απόρριψη, πέρασα αρκετά δύσκολα μέχρις ότου δούλεψα με την Άννα Βίσση σε μια σειρά συναυλιών που έκανε στην Αυστραλία. Εκεί αναθεώρησα πολλά πράγματα μέσα μου. Ουσιαστικά ξεκίνησα από το μηδέν, όχι ως ένα “μικρό όνομα” που ανοίγει το πρόγραμμα και λέει τραγούδια του, αλλά κάνοντας φωνητικά. Αυτό στην αρχή ήταν ψυχολογικά δύσκολο, αλλά όταν πέρασε, αντιλήφθηκα ότι το καθετί είναι στο μυαλό μας. Σημασία έχεις να κάνεις ό,τι αγαπάς", λέει η Βικτώρια για το χρονικό διάστημα που ήταν έξω από τα πράγματα.

Τότε πολλοί άνθρωποι της έκαναν πόλεμο: "Βίωσα κατάθλιψη επί δύο χρόνια. Δεν ήθελα να δουλέψω το βράδυ, είχα κουραστεί, είχα βαρεθεί να παλεύω και να νιώθω μόνη μου. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος. Για αρκετό διάστημα δεν ήμουν καλά, μέχρι που ξεκίνησα ξανά από το μηδέν με την Άννα Βίσση. Εκείνη την περίοδο δεν επιθυμούσα ούτε να βγαίνω. Θυμάμαι η μητέρα μου με έστειλε στη Σουηδία. Και εκεί όμως πάλι με τη μουσική ασχολήθηκα. Γνώρισα διάφορους καλλιτέχνες και μάλιστα μπήκαμε στο στούντιο και κάναμε demo", είπε χαρακτηριστικά. 

Σε όλη αυτή τη φάση που πέρασε είχε δίπλα της την Καίτη Γαρμπή, την οποία θεωρεί πραγματική φίλη αφού στις  δυσκολίες που βίωσε η Καίτη Γαρμπή ήταν δίπλα της: "Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τη θεωρώ φίλη καρδιάς.", είπε η τραγουδίστρια αποδεικνύοντας πως και στη σόουμπιζ υπάρχουν πραγματικές φιλίες. 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ