Τραγικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Γκέλντοφ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:34
11/4/2014

Τραγικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Γκέλντοφ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της ζωής της άτυχης Πίτσεζ σοκάρουν πραγματικά.

Η Πίτσεζ Γκέλντοφ (Peaches Geldof) βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κεντ τη Δευτέρα σε ηλικία 25 ετών.

Τον θάνατό της νεαρής κοσμικής παρουσιάστριας καλύπτει μυστήριο καθώς η νεκροψία δεν κατέληξε σε ακριβή αίτια ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται τις επόμενες δύο εβδομάδες.


Ο λογαριασμός της κόρης του σερ Μπομπ Γκέλντοφ (Bob Geldof) στο Instagram, όπου τα τελευταία της ποσταρίσματα αφορούσαν τη μητέρα της που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών όταν εκείνη ήταν 11 ετών και τους γιους της, σβήστηκε μυστηριωδώς.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" αναφέρουν ότι ο 11 μηνών γιος της άτυχης Πίτσεζ, Φέδρα (Pheadra), έπαιζε δίπλα στο άψυχο κορμί της μαμάς του αμέριμνος όταν αυτό εντοίστηκε.

"Ελπίζουμε μόνο ότι ο Φέδρα είναι πολύ  μικρός και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε", συνέχισε ο άνθρωπος που μετέφερε τα νέα στην εφημερίδα.

Φαίνεται ότι ο σύζυγος της Γκέλντοφ, έψαχνε τη γυναίκα του και καθώς δεν μπορούσε να την εντοπίσει, σήμανε συναγερμό και κάποιος γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που τελικά τη βρήκε.
Η Πίτσεζ υπήρξε τρουφαντούλα στη ζωή της, όμως τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει κάπως περίεργες διαταροφικές συνήθειες όπου μόλις και μετά βίας έτρωγε κάτι, γεγονός που είχε σημάνει συναγερμό για την υγεία της.
Η Πίτσεζ υπήρξε τρουφαντούλα στη ζωή της, όμως τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει κάπως περίεργες διαταροφικές συνήθειες όπου μόλις και μετά βίας έτρωγε κάτι, γεγονός που είχε σημάνει συναγερμό για τ

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Πίτσεζ δυστυχώς θυμίζουν αυτές κάτω από τις οποίες πέθανε η μαμά της, Πόλα Γιέιτς, η οποία βρέθηκε νεκρή δίπλα στη μικρότερη κόρη της με τον τραγουδιστή των INXS Μάικλ Χάτσενς, Τάιγκερ Λίλι, που τότε ήταν 4 ετών.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ