Τόλης Βοσκόπουλος: Δε θέλω το παιδί μου να έχει αδελφάκι που δεν είναι αδελφάκι του [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:52
1/12/2016

Τόλης Βοσκόπουλος: "Δε θέλω το παιδί μου να έχει αδελφάκι που δεν είναι αδελφάκι του" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για Πέμπτη φορά δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί το τεστ πατρότητας που θα αποδείξει αν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η  Χαρά από τον γάμο του με τη Τζούλια Παπαδημητριου φέρουν το ίδιο γενετικό υλικό. 

Ο διάσημος τραγουδιστής ξεσπάει και δηλώνει κατηγορηματικά πως δε θα ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία καθώς είναι η πέμπτη φορά που καλείται να δώσει αίμα για εξέταση DNA και η Χαρά δεν εμφανίζεται. 

Το Πολυμελές Εφετείο Αθηνών είχε ορίσει συγκεκριμένο τόπο και χρόνο της διεξαγωγής του τεστ πατρότητας σε γνωστό εργαστήριο γενετικής ανάλυσης στο Χολαργό αλλά η Χαρά δεν παρουσιάστηκε.

Για το περιστατικό ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη κι εξέφρασε την πίκρα του για τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων και των καναλιών που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.  Όπως είπε έχει κουραστεί πια και παρακάλεσε τους δημοπσιογράφους να μη τα βάλουν πάλι μαζί του ενώ θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία. 

Εξήγησε επίσης το λόγο για τον οποίο η Χαρά δεν εμφανίστηκε για το DNA αλλά και γιατίο ίδιος κίνησε τις διαδικασίες για να βγάλει το όνομά του από πάνω της. 

“Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ και η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου! Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία (...) “Εγώ την Χαρά την αγαπούσα! Όταν έφυγε στο εξωτερικό μίλησα στο τηλέφωνο και την ρώτησα αν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα. Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου ότι θα κινήσω τις διαδικασίες για να μην φέρει πλέον το όνομά μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ της πλήρωνα τα πάντα! Της έδινα 1 εκατομμύριο δραχμές το μήνα”.

Δες όλη τη συνέντευξη 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ