Τοκετός μετά μουσικής | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:56
14/7/2008

Τοκετός μετά μουσικής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αλλες προβληματίζονται πώς θα τα καταφέρουν με τις ωδίνες του τοκετού και άλλες προγραμματίζουν τι μουσική θα ακούνε τόσο την ώρα της γέννας όσο και τις ώρες χαλάρωσης μετά από αυτή.

Αλλες προβληματίζονται πώς θα τα καταφέρουν με τις ωδίνες του τοκετού και άλλες προγραμματίζουν τι μουσική θα ακούνε τόσο την ώρα της γέννας όσο και τις ώρες χαλάρωσης μετά από αυτή. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Νικόλ Κίντμαν, που σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του γάμου της με τον κιθαρίστα Κιθ Ούρμπαν, του οποίου τις μουσικές διάλεξε να ακούει κατά τη διάρκειά της παραμονής της στο νοσοκομείο.

Όμως, σύμφωνα με διάφορα άρθρα, η δημοφιλής ηθοποιός διάλεξε κι άλλον έναν καλλιτέχνη με τη μουσική του οποίου θέλει να χαλαρώσει όταν γεννήσει. Πρόκειται για το φημισμένο φλαουτίστα Τζέιμς Γκάλγουεϊ. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Νews», η οποία επικαλείται φίλο της ηθοποιού, η Νικόλ συχνά πυκνά επιλέγει τις μελωδίες του Γκάλγουεϊ όταν είναι σπίτι της. Και μπορεί προς το παρόν οι αναζητήσεις στο Διαδίκτυο για τον εν λόγω καλλιτέχνη να είναι ελάχιστες, ωστόσο τις επόμενες εβδομάδες μάλλον θα γίνει θραύση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ