Το συγκλονιστικό μήνυμα του Καπουτζίδη για το χτύπημα στο Ορλάντο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:48
13/6/2016

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Καπουτζίδη για το χτύπημα στο Ορλάντο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Η ομοφοβία ήταν ένα θέμα που είχε θίξει μέσα από την “Εθνική Ελλάδος” ο Γιώργος Καπουτζίδης και με αφορμή την επίθεση σε gay bar στο Ορλάντο της Φλόριντα όπου έχασαν τη ζωή τους 50 άνθρωποι, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα post για το μίσος που καλλιεργείται στην καθημερινότητά μας.

«Κανείς δε γεννήθηκε με μίσος. Δε γεννιέσαι μ’ αυτό, το μαθαίνεις. Το διδάσκεσαι. Στο σπίτι, στο σχολείο, στην τηλεόραση. Υπάρχει παντού, κρυμμένο και στα πιο αθώα πράγματα. Σε ένα ανέκδοτο που θα πει κάποιος φίλος σε μια παρέα, σε χαλαρές συζητήσεις που θα ακούσεις σε μια ψυχαγωγική εκπομπή με συνεντεύξεις η με κους κους. Κανείς δεν το αποκαλεί μίσος.

 

Το λένε πλάκα, άποψη, ειλικρίνεια, ελευθερία λόγου, βρίσκουν διάφορα όμορφα ονόματα για να μην το αποκαλέσουν μίσος. Και στο διδάσκουν. Όπως το έχουν διδαχτεί κι αυτοί. Και υπάρχει παντού. Σιγοβράζει. Και ξεσπά. Άλλοτε γίνεται μια βρισιά που θα ακούσεις στο δρόμο, άλλοτε μια ζωγραφιά που θα βρεις στην πόρτα σου, και σε κάποιες περιπτώσεις, γίνεται και σφαίρα.

Προσπαθώ συνεχώς να το εντοπίσω και να το βγάλω απ’ τη ζωή μου. Και μαζί, και όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να το διδάξουν, άθελα τους ή και ηθελημένα!».

Την ανάρτησή του ο Καπουτζίδης τη συνόδεψε από ένα σχετικό stop kare από την «Εθνική Ελλάδος».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ