Το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας του Πρωτόπαπα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:09
24/3/2014

Το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας του Πρωτόπαπα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε το τροχαίο δυστύχημα, που του στοίχισε τη ζωή, λίγους μήνες μετά.

Και η σύντροφος του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου για πρώτη φορά "λύνει" τη σιωπή της και μιλά για εκείνον. Η νεαρή κοπέλα στένει το δικό της μήνυμα, μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Δεν ήθελα να μιλήσω ή να εμφανιστώ στην εκπομπή γιατί μου είναι δύσκολο, τρομακτικά δύσκολο. Αυτό που θα ήθελα σε παρακαλώ να μεταφέρεις στους φίλους που παρακολουθούν την εκπομπή σου και που συνεχίζουν να αγαπούν τον Τόμας, είναι να κυνηγούν αυτό που θέλουν. Να το κάνουν τώρα και όχι αύριο. Και να στέκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη τους. Όχι από λύπηση αλλά από αγάπη για το διπλανό τους. Όλα αυτά που έκανε και ο Τόμας και που προσπαθώ να κάνω κι εγώ» είπε η νεαρή κοπέλα.

Και καταλήγει: «Επίσης μια αγαπημένη του φράση: "Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..." από τον Τσε Γκεβάρα. Είναι πολύ συγκινητικό ότι ακόμα και σήμερα, πολλοί άνθρωποι, νέα παιδιά επικοινωνούν μαζί μου, μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόμας. Κανείς δεν τον ξεχνάει».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ