Το συγκινητικό μήνυμα της Ήβης Αδάμου [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:33
16/2/2016

Το συγκινητικό μήνυμα της Ήβης Αδάμου [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το πτυχίο της στην Κοινωνιολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο πήρε η Ήβη Αδάμου και η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Αδάμου που έγινε γνωστή μέσα από το X-Factor σε ηλικία 16 ετών, πέρασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας το 2011 και έφτασε 2016 για να πάρει το πτυχίο της.

 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμός στο instagram μια φωτογραφία με το πτυχίο στο χέρι της, ενώ τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

«Ήθελα με αφορμή αυτή την υπέροχη και τόσο σημαντική ημέρα για μένα, να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μήνυμα και όλα τα συναισθήματα που το πλημμυρίζουν. Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήρθξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία, που λόγω των σπουδών μου, χρειάστηκε να αφήσω για λίγο τη μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι. 

Σήμερα λοιπόν οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω αφού συνεχίζετε να είστε στο πλάι μου και με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση κρατάω στα χέρια μου και το πτυχίο μου. Κλείνω λοιπόν αυτό το μήνυμα με άλλο ένα ευχαριστώ προς τα αγαπημένα μου πρόσωπα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.. Να ξέρετε πως από δω και πέρα "Τίποτα δε μας σταματά" ...❤ 🙏 😊».

 

 

Ήθελα με αφορμή αυτή την υπέροχη και τόσο σημαντική ημέρα για μένα, να μοιραστώ μαζί σας αυτο το μήνυμα και όλα τα συναισθήματα που το πλημμυρίζουν. Θα θελα να ξεκινήσω με ενα μέγαλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία, που λόγω των σπουδών μου, χρειάστηκε να αφησω για λιγο την μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι. Σήμερα λοιπόν οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω αφού συνεχίζετε να είστε στο πλάι μου και με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση κρατάω στα χέρια μου και το πτυχίο μου. Κλείνω λοιπόν αυτο το μήνυμα με άλλο ενα ευχάριστω πρός τα αγαπημένα μου πρόσωπα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.. Να ξέρετε πως απο δω και πέρα "Τίποτα δε μας σταματά"...❤🙏🏻😊

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ivi Adamou (@iviadamou_) στις

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ