Το σχόλιο όλο νόημα Καραβάτου για Σπυροπούλου που θα συζητηθεί! [Video] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:11
29/5/2018

Το σχόλιο όλο νόημα Καραβάτου για Σπυροπούλου που θα συζητηθεί! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για πρώτη φορά η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να τοποθετηθεί για την πρώην συνπαρουσιάστρια της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έδωσε συνέντευξη στο Dot. 

Μεταξύ άλλων η Κωνταντίνα ανέφερε πως η αποχώρηση της από το κανάλι της Κάντζας, ήταν κάτι που και η ίδια επιθυμούσε και μάλιστα επισήμανε πως δεν έχει καμία σχέση με τις απολύσεις που τις χρεώνουν.

Η παρουσιάστρια του Star με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα είπε όλα. 

«Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα. Έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large.

Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπη. Αν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ