Το σοκ της Παπαρίζου για την «περιπέτεια» της υγείας της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:02
22/12/2015

Το σοκ της Παπαρίζου για την «περιπέτεια» της υγείας της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την Έλενα Παπαρίζου κατά καιρούς γράφονται πολλά, ενώ πολύ συχνά της ασκείται κακοπροαίρετη και πικρόχολη κριτική για τα κιλά της. Μάλιστα, υπήρξε μία περίοδος που τα σχόλια για το βάρος της έδιναν κι έπαιρναν.

Η ίδια σε αυτά έκλεινε τα αυτιά της, αφού όπως έχει εξηγήσει πολλές φορές δε στέκεται σε τέτοιου είδους κριτικές.

 

Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που πραγματικά τη σόκαραν και είχαν να κάνουν με μία υποτιθέμενη περιπέτεια με την υγεία της.

 

 

«Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα. Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες που δεν πήρα, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας έγραψαν, έγραψαν, έγραψαν... Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω» εξήγησε η ίδια στην εφημερίδα, real.

 

 

Και πρόσθεσε:

«Δεν θα σου πω ότι δε διαβάζω όσα γράφονται και όσα πυρά μου έχουν ρίξει κατά καιρούς αλλά προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία και να αδιαφορώ. Θέλουν να γεμίσουν σελίδες το καταλαβαίνω, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια. Όταν έγραψαν για σκλήρυνση σοκαρίστηκα και το ίδιο έγινε κι όταν έμαθα πως έγραψαν άρθρο με τίτλο «Όλη η αλήθεια για την έκτρωση της Παπαρίζου». Αθλιότητες! Κοίτα, αν κάτσω να πικραίνομαι κάθε φορά που γράφουν για μένα, χάθηκα! Θέλω να είμαι χαρούμενη, να είμαι θετική, να μην ενδίδω στην αρνητικότητα κάποιων. Δεν θέλω να με αποσπούν η κακοήθεια και η εμπάθεια. Τους γυρνάω την πλάτη μου και προχωρώ μπροστά»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ