Το σκοτεινό οικογενειακό μυστικό της Σούζαν Άσμπι! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:41
19/1/2016

Το σκοτεινό οικογενειακό μυστικό της Σούζαν Άσμπι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Σούζαν Άσμπι είναι από τις πρώτες τηλέ-γυμνάστριες, η οποία μάς συστήθηκε μέσα από τον Πρωινό Καφέ. Είναι κι εκείνη που έφερε στην Ελλάδα την αεροβική, ενώ υπήρξε και personal trainer πολλών stars. 

Ωστόσο, τα τελευταία χρονια την είχαμε χάσει. Η γνωστή γυμνάστρια επέστρεψε  κι έδωσε μία συνέντευξη στην εφημερίδα espresso, που προκαλεί αίσθηση. Και αυτό, διότι μεταξύ άλλων η Άσμπι αποκαλύπτει για πρώτη φορά ένα οικογενειακό "σκοτεινό" μυστικό. 

 

Πρόσφατα, η γυμνάστρια συναντήθηκε για πρώτη φορά με το βιολογικό της πατέρα. 

«Υστερα από πενήντα χρόνια παρέλαβα πριν από λίγο καιρό κι εγώ το δικό μου «πακέτο ζωής» από τον μπαμπά μου Χάρι και ήταν πραγματικά μια συγκλονιστική στιγμή. Με εντόπισε στη Σίφνο, μέσω της αγγλικής πρεσβείας στην Ελλάδα, και ζήτησε να με δει» τόνισε.

 

Και συνέχισε: 

«Ο πατέρας μου είναι ενενήντα χρόνων και όπως μου είπε όταν συναντηθήκαμε στην Αθήνα, με έψαχνε χρόνια με το πατρικό μου επίθετο, με αποτέλεσμα να μη με βρίσκει. Ήθελε να με γνωρίσει, να μιλήσουμε για το παρελθόν, να μου πει για τη ζωή του και βέβαια να μου γνωρίσει τα αδέλφια μου που ζουν μαζί του στη Βρετανία.»

 

Για το αν γεφυρώθηκε το χάσμα ανάμεσα τους, μετά τη συνάντηση τους, η Άσμπι εξηγεί:

«Παραλίγο, αλλά πλέον είμαι σίγουρη πως δεν επιθυμώ να τον ξαναδώ. «Η αλήθεια πάει πάντα μπροστά» έλεγε η μητέρα μου. Έτσι, λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή μου μαζί του ήρθα αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη που με τσάκισε. Τυχαία ανακάλυψα σε μια κούτα στο πατάρι του σπιτιού μου στην Αθήνα, που πλημμύρισε μέσα στις γιορτές, μια στοίβα γράμματα του -νεαρού τότε- πατέρα μου προς τη μητέρα μου. Της έγραφε λοιπόν με υπεροψία πως δεν θα γυρνούσε κοντά μας ποτέ, ότι είχε αποκτήσει νέα οικογένεια, πως δεν θα έστελνε ούτε μία λίρα γιατί είχε πολλά έξοδα και τη συμβούλευε μάλιστα να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Κι εμένα στην πρόσφατη συνάντησή μας μου έλεγε ακριβώς τα αντίθετα! Και το χειρότερο; Τον πίστεψα. Αλλά η μανούλα μου από εκεί ψηλά, από τον ουρανό, δεν επέτρεψε μια τέτοια κακοήθεια. Με έφερε αντιμέτωπη με την αλήθεια μέσω αυτών των επιστολών.»

 

Για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση από δω και πέρα, τονίζει:

«Δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως στο σπίτι του δεν ξαναπάω. Μετά τη συνάντησή μας εδώ με κάλεσε στην Αγγλία για να γνωρίσω τα αδέλφια μου. Πήγα λοιπόν και συνάντησα δύο αγόρια ψυχρά και ανέκφραστα, και τη γυναίκα που για χάρη της εγκατέλειψε τη μανούλα μου. Μια ηλικιωμένη στρίγκλα που για όσον καιρό με φιλοξένησε μου παραχώρησε μια αποθήκη βρόμικη, γεμάτη αράχνες, όπου κοιμόμουν.»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ