Το πρόβλημα που έστειλε στην εντατική τον Καρατζαφέρη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:48
21/7/2014

Το πρόβλημα που έστειλε στην εντατική τον Καρατζαφέρη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μετά από μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, το Σάββατο το απόγευμα. 

Όπως δήλωσε ο καρδιολόγος του Α. Παπαμιχαήλ, ο κ. Καρατζαφέρης  υπεβλήθη μετά από την εισαγωγή του, σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου κι ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η αγγειοπλαστική επέμβαση με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου.


Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ νοσηλεύεται,  όπως είθισται, για προληπτικούς λόγους. 

Στο πλευρό του ήταν και η Μαρία Μπεκατώρου που είχε πάντα πολύ στενή σχέση με την οικογένεια του και έτρεξε αμέσως να σταθεί στο πλευρό του και να προσφέρει την στήριξη της.

Το κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη εξέδωσε και ανακοίνωση όπου ανέφερε τα εξής:

«Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου.

Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ