Το νέο ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη: «Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:41
6/1/2021

Το νέο ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη: «Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξεσπά για άλλη μια φορά η Χρυσούλα Διαβάτη. 

Η ηθοποιός μίλησε για όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο θέατρο και την τηλεόραση στην Ελένη Μουστάκη από το Happy Day. Η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε στις παραστάσεις που προβάλλονται με live streaming. 

«Κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κόσμος έβλεπε ωραία προγράμματα με καλλιτέχνες που αγαπά. Πληρωνόμασταν, δεν πηγαίναμε τζάμπα. Υπήρχαν αμοιβές των 2 εκατομμυρίων δραχμών το επεισόδιο, μετά ήταν 6000 ευρώ. Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, όλα γίνονται πρόχειρα. Αξιόλογοι συνάδελφοι χάνονται μέσα στον σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα.

Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές για να το κάνουν με χρυσά, πούλιες, φρου φρου και πούπουλα. Τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή δεν τους ξέρω για να τους σχολιάσω, ένα γεια έχουμε πει. Είναι χάλια και σαχλαμάρα το live streaming στο θέατρο, το προσβάλουν. Το θέατρο είναι θέατρο, πάει και τελείωσε.

Όλοι έγιναν μάγειρες, σιχάθηκα το φαί. Είναι αηδιαστικό να βλέπω στην τηλεόραση να ανακατεύουν συνέχεια κατσαρόλες», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ