Το μυστικό που έδεσε Καρντάσιαν και Μπιγιονσέ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:31
9/7/2012

Το μυστικό που έδεσε Καρντάσιαν και Μπιγιονσέ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όλο χαμόγελα τα διάσημα ζευγαράκια...
Όλο χαμόγελα τα διάσημα ζευγαράκια...

Εκτός από τους αγαπημένους τους που είναι κολλητοί, φαίνεται ότι οι δύο διάσημες γυναίκες έχουν ακόμη κάτι που τους ενώνει.


Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) έχουν δεθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, κυρίως γιατί τα αγόρια τους, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και Τζέι Ζι (Jay-Z) –αντίστοιχα- είναι συνέχεια μαζί.

Όμως, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" υπάρχει και άλλο ένα μυστικό πίσω από αυτή τη σχέση.

Πληροφορίες θέλουν την Μπιγιονσέ όχι και τόσο χαρούμενη για το νέο αμόρε του Κάνιε, κυρίως γιατί ήξερε ότι λόγω του συζύγου της θα έπρεπε να "φορτωθεί" χωρίς να το θέλει "αυτή την τυχάρπαστη ριαλιτζού".

Κι όμως... ύστερα από μεγάλη πίεση του Γουεστ, η κυρία του Τζέι Ζι λύγισε και δέχτηκε να βάλει λίγο νερό στο κρασί της. Έστω, να τη γνωρίσει την Κιμ και βλέπουμε… Εξάλλου, δεν τους φέρνει και συνέχεια γυναίκες το αγόρι…

Τελικά φαίνεται ότι η Κάνιε ήξερε ότι θα έβρισκαν κοινό παρονομαστή τα κορίτσια και γι' αυτό επέμενε.

Μπιγιονσέ, Τζέι Ζι, Κάνιε Γουεστ και Κιμ Καρντάσιαν στις πρώτες θέσεις των βραβείων ΒΕΤ πριν από λίγες μέρες.
Μπιγιονσέ, Τζέι Ζι, Κάνιε Γουεστ και Κιμ Καρντάσιαν στις πρώτες θέσεις των βραβείων ΒΕΤ πριν από λίγες μέρες.

"Η Μπιγιονσέ και η Κιμ είναι πιστές Χριστιανές και πηγαίνουν ευλαβικά στην εκκλησία γεγονός που τελικά τους έκανε να έρθουν πιο κοντά", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia" ενώ συμπληρώνουν ότι "θα γίνουν καλύτερες φίλες καθώς θα ανταλλάσουν τιπσάκια δίαιτας και γυμναστικής".

Όσο για το πόσο θα προχωρήσει αυτή η σχέση; Θα δείξει…

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ